La secció d’hoquei herba celebra el Dia Internacional de les Dones

La secció d’hoquei herba celebra el Dia Internacional de les Dones

Prop d’una cinquantena de jugadores realitzen un entrenament especial amb l’objectiu de reunir totes les dones de la secció blaugrana

La secció d’hoquei herba va celebrar aquest dimecres 8 de març el Dia Internacional de les Dones. Ho va fer en una jornada especial dedicada a totes les dones vinculades a la secció, en què les jugadores cadet i sènior van realitzar un entrenament especial. També es va realitzar un mural on s’hi van escriure aspectes que cal millorar per a la igualtat de gènere. A part, també va haver-hi un piscolabis de germanor.

En l’aspecte competitiu, l’equip femení va perdre el darrer cap de setmana davant el Taburiente de Gran Canària (2-1). Les blaugranes es troben en la novena posició de la Primera Divisió i aquest dissabte (17.00 h) reben el líder Club de Campo.

D’altra banda, el conjunt masculí es troba en vuitena posició després que no va obtenir el premi al bon partit jugat al camp de l’Atlètic (2-1). Els locals van avançar-se en un penal i Simon Richard –jugador alemany que s’ha incorporat per jugar la segona volta– va establir l’empat. A sis minuts del final, però, els de Terrassa –segons a la taula- van aconseguir el gol del triomf.  

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut