El Barça femení d’hoquei herba aconsegueix la primera victòria

El Barça femení d’hoquei herba aconsegueix la primera victòria

L’equip de Primera Divisió va superar el Grupo Covadonga (6-0), mentre que l’equip masculí va perdre al camp de l’Albericia de Santander (6-2)

Cara i creu per a la secció d’hoquei herba del FC Barcelona. L’equip femení va aconseguir la primera victòria de la temporada després de superar el Grupo Covadonga (6-0) gràcies al doblet de Marta Ortiz i a les dianes de Mariana Somoza, Carmen Dos Santos, Kim Luara Nebelhaur i Julia Fernández. A més, la portera Inés Mortara va mantenir la porteria a zero.

D’altra banda, l’equip masculí va haver de fer front a les inclemències del temps (36 hores de pluja) i va caure derrotat al camp de l’Albericia de Santander (6-2). El primer quart va finalitzar 2-1, però al segon l’equip local va distanciar-se 4-1. Els gols blaugrana van ser obra de Guillem Mercader i Ari Laimo.

El 5 de novembre, a més, va iniciar-se la Lliga BBVA Hockey+ amb un partit disputat a Montjuïc per part de l’equip format íntegrament per jugadors de l’escola Paideia, que van superar el Catalònia.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut