Tot per decidir en l’ascens i la permanència per als equips d’hoquei herba

Tot per decidir en l’ascens i la permanència per als equips d’hoquei herba

El primer equip cau contra el Sardinero, però segueix en posicions d’ascens perquè el Jolaseta també perd L’equip femení suma un punt contra la Reial Societat, rival directe, i es manté en posicions de permanència

Cap de setmana de molta activitat a la secció d’hoquei herba. I és que el Primer equip femení ha disputat dos partits a casa aquest cap de setmana i ha tret un punt contra la Reial Societat, punt que l’apropa una mica més a l’objectiu d’aconseguir la salvació (1-1). El matx de dissabte contra l’Atlètic Terrassa va acabar amb derrota per 1-3. Pel que fa al segon equip femení, va competir a la fase de sector a Mataró però no va aconseguir la posició que donava accés a lluitar per l’ascens, tot i el bon paper realitzat.

D’altra banda, el primer equip masculí, va caure en la visita del Sardinero a Barcelona. Va perdre per 1-3 contra l’equip de Santander, tot i que el seu màxim rival per aconseguir l’ascens, el Jolaseta de Bilbao, també va caure i tot queda de la mateixa manera que fa una setmana: el Barça segueix en la segona posició que dóna accés a l’ascens –és 6è a la classificació- a falta de dues jornades.

Torneig Internacional de l’Hockey +

Finalment cal destacar que l’equip de Hockey + ha participat en el Torneig Internacional del Reial Club de Polo. Hi han pres part dos equips holandesos, un equip del FC Barcelona i 15 jugadors del Club que han jugat amb la selecció de la ciutat de Barcelona. Cal destacar que aquest torneig ha servit per començar a preparar la participació en la Lliga de Special Hockey BBVA que començarà la pròxima temporada, ja en el curs 2016/17.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut