fcb.portal.reset.password

Part de l'equip dinamitzador que es va apropar a Can Brians. FOTO: FCB

Aquest dijous la secció amateur d'hoquei del FC Barcelona va fer una visita al pavelló d’Institucions Penitenciàries de Can Brians. Vuit jugadors i entrenadors de la secció van coordinar la iniciació a l’hoquai sala de 12 noies i vuit noies ingressats a Brians. Els participants van controlar el joc de manera ràpida i els exercicis previs van donar pas a diferents partits entre els equips formats.

La gran acceptació del joc va provocar que els tècnics d’esports del centre vulguin introduir l’hoquei sala en el seu repertori d’esports. Per fer-ho possible la secció cedirà estics, boles i també farà una tasca de formació que ha de permetre que l'hoquei sala sigui també un dels esports més practicats.

Així doncs, la sessió va ser molt satisfactòria per als educadors, els participants i els membres de la secció, que van gaudir d’un dia diferent i van conèixer diferents realitats. A més, la visita de la secció d'hoquei serà tornada pels jugadors amb un entrenament i un partit al Complex Pau Negre de Montjuïc.

Tornar a dalt
_satellite.pageBottom();