Acte de reconeixement a la secció d’hoquei herba

Acte de reconeixement a la secció d’hoquei herba

El primer equip masculí ha aconseguit l’ascens a la Divisió d’Honor A i el Club els ha fet un homenatge

La secció d’hoquei herba del FC Barcelona ha estat homenatjada aquest dilluns a la tarda per part del Club. En un acte fet a la Llotja de l’Estadi, el Club ha volgut reconèixer la tasca de cada persona de la secció i, en especial, del primer equip masculí, que ha aconseguit aquest curs 2015/16 l’ascens a la Divisió d’Honor. Jaume Carreter, membre de la comissions esportives de les seccions amateurs del FC Barcelona, i Cesc Carol, membre de la comissió d’hoquei herba, han estat els màxims representants del Club.

Volem celebrar l’ascens a la màxima categoria i haver retornat a l’elit de l’hoquei herba nacional. Quan es treballa en equip es poden aconseguir triomfs, molts d’ells estudien, treballen i tenen temps per anar-se a entrenar- És una de les grandeses de les seccions amateurs”, ha comentat Jaume Carreter al voltant de la gran feina que es porta fent des de fa diverses temporades a l’hoquei herba.

“Aquest homenatge és una gran satisfacció per a nosaltres i per al Club, hem portat al Barça on ha d’estar, a primer nivell. És un reconeixement també a la gent que ens dóna suport i ens sentim part d’un Club molt gran, agraïm molt aquest esforç que fa el Barça amb nosaltres”, ha explicat Oleguer Sagarra, un dels capitans de l’equip.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut