fcb.portal.reset.password

Un instant de l'homenatge / FOTO: GERMÁN PARGA

Aquest divendres la secció d’hoquei herba del FC Barcelona va retre homenatge als seus exjugadors que van aconseguir disputar uns Jocs Olímpics. La secció, que enguany celebra el seu 90è aniversari, va col·locar una placa commemorativa en record de Junquera, Cabot, Agustí, Partmarsó, Piera, Ysamat i Vidal.

Va ser un acte molt emotiu en què es van poder ajuntar Ricard Cabot, de 97 anys, amb els seus dos fills, que van jugar al Club fins que van ser sèniors. La rellevància d’aquest fet és que els tres Cabot han acabat sent olímpics i entre els tres membres sumen la disputa de fins a sis olimpíades.

No va faltar un record per a Joan Jonquera, un dels pioners de la secció juntament amb Joan Gamper, que va ser representat per un bon nombre de familiars.

Tomb pel passat

Desprès de l’acte d’homenatge es va obsequiar tots els exjugadors i els veterans amb una rèplica de la primera equipació del FC Barcelona. Posteriorment es va celebrar un partit entre els equips 60+, Sixtiberians (la selecció nacional 60+ que ja va debutar i guanyar el Mentors Gran Master RC Polo 2013 Barcelona) i Sixtibarça. A l’equip blaugrana, Vidal, l’últim olímpic, va ser-ne el capità. L’acte va finalitzar amb un sopar de cloenda.

Tornar a dalt
_satellite.pageBottom();