Empat per mantenir el liderat (2-2)

L’hoquei herba masculí treu un empat davant el Pedralbes, segon equip del Polo, i continua líder del seu grup

El partit d’aquest cap de setmana de l’hoquei herba masculí era un repte important per als blaugranes. Jugaven a la pista del Pedralbes, segon equip del Polo, un equip que desenvolupa un joc vistós i alegre.

Matx disputat

L'equip del FC Barcelona ha començat marcant amb un gol d'Albert Ayala, en els primers minuts del partit. Però la pressió local intensa durant tota la primera part ha capgirat el resultat fins al 2-1 a la primera part.

A la segona part la iniciativa ha estat blaugrana i a la sortida d'un penal córner Albert Ayala ha tornat a marcar i ha deixat el marcador amb el definitiu 2 a 2.

Partit molt disputat, en el qual l'empat és ben just i permet a l'equip del FC Barcelona mantenir la primera posició d'aquesta primera fase que vehicula els play-off d'ascens.

Les noies cauen

L’equip d’hoquei herba femení blaugrana va caure en els dos partits que va disputar aquest cap de setmana.

En primer lloc van caure contra el Jolaseta per 1 a 4 i en el segon partit. Davant el Tenis Santander van tornar a perdre per 0 a 3, a la doble jornada de la 1a Nacional femenina.