Derrota contundent (5-0)

L’hoquei herba blaugrana cau al camp del Vallès Esportiu però manté la segona posició de la classificació

Sembla que els blaugranes han entrat en una dinàmica negativa i a la primera desfeta davant de l'equip del València l'ha seguit un partit perdut per un marcador molt contundent, 5 a 0, al camp del filial de l'Atlètic de Terrassa.

Gol matiner

Un gol molt aviat ha canviat els plans de l'equip del FC Barcelona, que ha hagut d'anar a remolc ja tot el partit. La primera part ha acabat 3-0 i, malgrat el domini blaugrana a la segona part, dos contraatacs del Vallès han deixat el partit amb 5 gols en contra.

L'equip continua en lloc de play-off, però dels tres partits, dos impliquen desplaçaments, de manera que convé sortir ben aviat d'aquesta mala tònica dels darrers partits.

Cara per a les noies

Pel que fa a l'equip femení, s'ha imposat per 0-2 a l'Ourense, un camp sempre difícil i que dóna dos punts d'or per aconseguir la permanència a la Divisió de Plata de l’hoquei femení.