Lluita fins al final davant els actuals campions (4-2)

Els blaugranes es van avançar però el Txuri va poder reaccionar i va sentenciar el partit en l’últim període

El Barça d’hockey gel no va poder començar amb victòria la temporada al caure per 4-2 al camp del Txuri Urdin. Tot i el resultat, els blaugranes van mostrar un bon joc, en especial en els dos primers períodes, però en el tercer temps els locals van sentenciar el matx.

El primer a anotar va ser el Barça que en el minut 22 de partit Iegor Gerasymenko va anotar el 0-1. La reacció local però no es va fer esperar i en poc més d’un minut els bascos van empatar el matx (1-1). Superada la mitja hora de joc, el Txuri va poder posar el 2-1, un avantatge que també va durar poc gràcies al gol d’Alejandro Hernández (2-2).

Reacció local

Ja en l’últim període els locals van posar una marxa més i van poder anotar dos gols que els blaugranes no van poder respondre. Finalment el Txuri va sumar la segona victòria de la competició, mentre que el Barça va haver de conformar-se amb el bon joc mostrat en el primer partit de la temporada.