El Barça no pot amb el vigent campió

Els blaugranes han anat de més a menys en un partit en el qual els visitants han estat molt més efectius que el Barça

El Barça de hockey gel no ha pogut superar aquest vespre el Txuri Urdin, el vigent campió de la LNHH, al perdre per 2-4. Els blaugranes, que han començat molt bé el partit, no han pogut convertir la sensació de perill en gols, mentre que els visitants han estat molt més encertats de cara a porteria.

Els inicis de període, la clau

L’enfrontament no ha començat de la millor manera per al Barça que en els primers minuts de partit ha encaixat el primer gol. Ha estat, de fet, en el primer llançament del Txuri que els bascos s’han pogut avançar. El Barça, el qual ha sumat més de 10 xuts a porteria en el primer període, ha pogut empatar a 8 minuts del final gràcies a un gol d’Ubieto en el primer “power play” dels blaugranes (1-1).

El relat s’ha repetit en el segon període quan, en el tram inicial, els visitants s’han tornat a avançar en una acció de superioritat numèrica (1-2). El Barça però, ha pogut tornar a reaccionar, aquest cop, amb un gol de Carbonell que ha tornat l’empat al Palau de Gel (2-2). El partit ha entrat en una fase de descontrol que, sumat a les repetides incorreccions dels blaugranes, ha beneficiat clarament als visitants que han anotat el tercer a sis minuts del final del període (2-3).

Amb el desavantatge en el marcador, el conjunt dirigit per Marcus Fajardo ha tornat al gel amb el cap ficat en tornar a recuperar el bon joc del primer temps. Però, com si d’un deja vu es tractés, els locals han tornat a marcar en el primer minut de període per posar el 2-4 que ha complicat molt les coses per als catalans.

Mantenint la zona de play off

Finalment el Txuri s’ha acabat imposant per 2-4, tot i les ocasions que el Barça ha tingut en el tram final del partit. Amb aquesta derrota, el Barça  suma sis punts en cinc jornades i es queda en quarta posició a només dos punts del tercer classificat, el Club Hielo Jaca.