El Barça lluita fins al final en el primer derbi de la temporada (2-4)

Els blaugranes van tenir opcions per guanyar el partit fins a l’últim moment, però el Puigcerdà es va emportar un matx d’alta tensió

Primer derbi de la temporada al Palau de Gel del Barça que va acabar amb victòria visitant per un ajustat 2 a 4. El partit va estar marcat per la tensió que sempre acompanya els derbis, així com per l’efectivitat dels visitants que van aprofitar les seves ocasions. Així i tot, el Barça va tenir opcions en tot moment per capgirar el partit.

La primera victòria es fa esperar

Després de la bona imatge mostrada al camp del Txuri, el Barça va tenir més problemes en el partit d’ahir a causa de la intensitat dels rivals que en més d’una ocasió anava al límit del reglament. Amb un joc molt travat per constants interrupcions, als blaugranes els va costar desplegar el seu joc i ho van notar, en especial, en el primer i tercer període.

El marcador no es va moure fins al segon temps quan en el minut 21 de període, els visitants posaven el 0-1. Pocs minuts després el Barça reaccionava per empatar el partit gràcies al gol d’Oriol Rubio, però quan millor estava jugant el Barça, els visitants van poder anotar dos gols per posar 1-3 al final del segon període.

El Barça necessitava reaccionar, i així ho va fer en l’inici del tercer temps. En una de les primeres accions, Ignacio Cajaraville posava el 2-3 que tornava a deixar el partit completament obert. Tot i que el Barça va disposar de diverses ocasions per empatar el matx, a 8 minuts del final el Puigcerdà va anotar el 2 a 4 definitiu.