Victòria contra el CH Jaca i missatge de cara al play off

L’hoquei gel va superar per primera vegada aquesta temporada al CH Jaca per 6-3 i envia un missatge als aragonesos de cara al possible enfrontament en el play off

El FC Barcelona va superar per 6-3 al CH Jaca en el partit corresponent a la dissetena jornada de lliga. Els visitants van saltar millor al gel i van poder marcar el ritme del partit. El primer en obrir el marcador va ser el conjunt aragonès però, només 3 minuts més tard, Juan Gordo empatava el matx. Superat l’equador del primer període el Jaca es va tornar a avançar (1-2), però quan faltaven tres minuts pel final els blaugranes van poder capgirar el marcador gràcies als gols de José Ignacio Vicente (2-2) i Marc Layola (3-2).

En el segon període el domini del partit va passar a mans del conjunt català que en el minut 2 va ser capaç de posar el 4-2 a l’electrònic amb el gol de Juan Gordo, el segon en el seu compte particular.  Els aragonesos van tornar a ajustar el marcador amb un gol en el minut 10 del segon període (4-3). En el tram final Oriol Rubio va tornar a anotar pels blaugranes que posaven el 5-3.

En els últims 20 minuts el Barça va saber gestionar el marcador i no va patir per mantenir la victòria. De fet, a 30 segons pel final Oriol Rubio va tornar a anotar per deixar el 6-3 definitiu.

Una victòria pensant en el play off

Ara els blaugranes es situen a només 4 punts del CH Jaca i n’agafen 8 d’avantatge sobre el SAD Majadahonda que en suma 12. Quan resten tres jornades per acabar la lliga regular, tot indica que els blaugranes s’enfrontaran al CH Jaca en la primera eliminatòria del play off . Amb aquesta victòria el Barça envia un missatge al seu hipotètic rival demostrant que el conjunt català pot guanyar al CH Jaca.