El Barça busca una remuntada èpica que el porti a la final de la LNHH

El Barça busca una remuntada èpica que el porti a la final de la LNHH

Després de perdre a casa, els de Danilo Didkovsky necessiten guanyar els dos partits que es jugaran aquest cap de setmana a la pista del CH Jaca

Els millors moments del Barça, aquells que han passat a la història, han estat quan qualsevol equip del club ha estat capaç de sobreposar-se a una situació complicada. El gol d’Iniesta a Stamfordbridge, la remuntada davant el PSG, el gol de Koeman a Wembley...

El primer equip del Barça d’hoquei gel buscarà repetir una d’aquestes gestes guanyant els dos partits de la semifinal del playoff i plantar-se a la gran final. Els blaugranes, que van perdre dissabte passat per 2-4 davant el Jaca, estan contra les cordes ja que una derrota significaria el final de la temporada.

Portar l’eliminatòria al tercer partit

Tot i així, el Barça no vol pensar en el cap de setmana, sinó que el conjunt català vol anar partit a partit. De fet, els blaugranes volen centrar-se primer a forçar el tercer enfrontament i, un cop l’eliminatòria arribi al duel de desempat, ja se centraran a pensar més enllà.

Cal destacar que els barcelonistes van tenir les seves opcions en el primer partit, però van ser els aragonesos els que, a l’inici del tercer període, van poder sentenciar. A més, el Barça continua amb les sis baixes que afecten, en especial, la defensa catalana. Un fet, però, que el tècnic blaugrana, Danilo Didkovsky, assegura que no pot servir dexcusa.

El primer partit es jugarà dissabte a les 21.30 hores, i el tercer i definitiu es jugaria diumenge a les 14.00 hores.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut