Marcus Wallmark i Alexander Boström confien a superar el CH Jaca

Marcus Wallmark i Alexander Boström confien a superar el CH Jaca

Els dos jugadors suecs del Barça han de liderar el Barça de Danilo Didkovsky en el partit que es disputarà demà a les 21.30

El Barça d’hoquei gel confia en les seves possibilitats de passar a la final, tot i que tot l’equip coincideix en la importància del primer partit. Al llarg de tota la temporada els dos jugadors més destacats han estat els dos suecs que estan entre les files del conjunt blaugrana. Es tracta de Marcus Wallmark i Alexander Boström. Entre els dos han anotat 25 gols al llarg de la Lliga regular (13 Wallmark i 12 Boström). A més, aquests dos jugadors també han repartit 30 assistències en les 16 jornades que han disputat.

Tot i que les estadístiques confirmen el lideratge de Wallmark i Boström, tots dos coincideixen a destacar el paper de l’equip.

En la prèvia del partit, Danilo Didkovsky, entrenador del Barça Hoquei Gel, ha assegurat: “Arribem amb força baixes, però estem convençuts que, si dominem la defensa, aprofitem els power plays i no cometem errors, podem guanyar”. D’altra banda, Didkovsky ha fet una crida a l’afició: “Necessitem que la Pista de Gel s’ompli, quan tenim la grada plena nosaltres som més forts”.

Marcus Wallmark també ha fet declaracions: “Crec que serà un partit dur, però l’afrontem amb ganes. Ja hem guanyat alguna vegada el Jaca i sabem com ho hem de fer”. Sobre els objectius que l’equip es planteja, Wallmark ha destacat: “Un cop arribes al playoff l’objectiu ha de ser guanyar la Lliga. Estem contents amb la fase regular que hem fet, però ara no ens hem de conformar”.

Finalment, Héctor Alastruey, capità del Barça dhoquei gel, ha afegit: “Tenim un handicap, el factor camp. Per això és tant important guanyar el primer partit. Si podem anar amb l’1-0 a Jaca, després sí que tenim moltes possibilitats de guanyar un dels dos partits i anar a la final”.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut