El Barça d’hoquei gel suma el segon triomf de la temporada

El Barça d’hoquei gel suma el segon triomf de la temporada

El conjunt blaugrana s’imposa amb claredat al Majadahonda (8-3) en el segon duel disputat a la Pista de Gel del Palau

El Barça d’hoquei gel es manté sòlid a casa i, després de superar el Puigcerdà (3-2), també va aconseguir la victòria contra el Majadahonda (8-3). En el duel d’aquest dissabte, els madrilenys van sucumbir davant l’equip de Danilo Didkovskyy gràcies a l’encert ofensiu dels barcelonistes.

Oriol Rubio va inaugurar el marcador ben aviat i, malgrat l’empat establert per Ángel Fernández-Pola, les accions de Fajardo, Alustrey i el suec Boström davant el porter Martin Horacek van permetre arribar al segon període amb un 4-1 al marcador. L'avantatge es va ampliar amb nous gols de Boström i Alustrey i del 6-1 es va passar al 6-3, però l’americà Gardner va marcar a falta de trenta segons per finalitzar el segon temps.

El gol de Wallmark va acabar de sentenciar el segon triomf del Barça, que se situa tercer a la classificació amb cinc punts, per sota del Jaca (8 punts) i del Txuri Urdin (12).

D’altra banda, l’equip Júnior va perdre contra La Nevera Majadahonda (3-5) i manté el lideratge de la categoria amb els mateixos nou punts que els madrilenys.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut