Derrota sense conseqüències (1-0)

Derrota sense conseqüències (1-0)

El Barça cau a la pista del SAD Majadahonda en un partit de tràmit, ja que cap dels dos equips s’hi jugava res

El primer equip de la secció d’hoquei gel del Barça ja enfoca el primer partit de l’eliminatòria davant el CH Jaca, que es jugarà el pròxim dissabte, dia 3, a les 21.30 a la Pista de Gel del FC Barcelona.

Els blaugranes, ara ja sí, poden començar a treballar en el playoff, ja que fins ahir el conjunt català encara havia de jugar un partit de la fase regular. El matx, que es va disputar a la pista del SAD Majadahonda, va acabar amb victòria local per la mínima amb un gol que va arribar quan només restaven poc més de dos minuts per al final del temps reglamentari.

Els números del Barça

Els barcelonistes tanquen aquesta fase regular amb uns números que donen confiança a l’equip de cara a la semifinal del playoff. El Barça ha guanyat 9 dels 16 partits que ha jugat (dos dels quals a la pròrroga), i només ha encaixat set derrotes (totes al temps reglamentari). En 16 jornades el Barça ha anotat 62 dianes, i és el segon equip amb més gols, només superat pel Txuri-Urdin (81), i n’ha encaixat 60.

Segons les estadístiques, els jugadors més destacats han estat Marcus Peter Wallmark, que ha sumat 30 punts i s’ha convertit en el tercer jugador més valorat de la Lliga, i Dennis Alexander Boström, que n’ha sumat 25. Seguint els dos suecs es troba el primer català de l’equip, Oriol Rubio, que ha sumat 22 punts en els 13 duels que ha jugat.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut