El Barça cau a Jaca i queda fora de la final de la LNHH (12-3)

El Barça cau a Jaca i queda fora de la final de la LNHH (12-3)

Els blaugranes no han pogut fer res davant un Jaca que ja guanyava per 4-0 al final del primer temps. Tot i l’eliminació el Barça signa una gran temporada havent arribat a les semifinals pel títol de Lliga

El Barça no jugarà la final de la LNHH després de perdre a la pista del Jaca i quedar eliminat del playoff pel títol de Lliga. Els blaugranes no han pogut fer res davant el conjunt aragonès, que ja guanyava per 4-0 al final del primer temps.

Afectats per les baixes

Amb un equip amb més de sis baixes i que s’ha hagut de reforçar amb jugadors de la categoria sub-20, el Barça ha estat incapaç de frenar un Jaca que s’ha trobat molt còmode davant la seva afició. Només al tercer període el partit ha recuperat la igualtat que tingut bona part de la eliminatòria.

Tot i l’eliminació, el Barça ha acabat signant una gran temporada en la qual ha acabat tercer a la fase regular (amb 9 victòries i 7 derrotes en 16 partits) i s’ha classificat per a les semifinals del playoff. En el còmput global, el conjunt dirigit per Danilo Didkovsky ha signat un rècord de 9 victòries i 9 derrotes.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut