El Barça guanya el Txuri per 6-2 i ja pensa en el play-off

Els blaugranes van superar ahir a la nit el Txuri Urdin en una victòria que no servirà per passar el Jaca en l’última jornada, ja que els aragonesos van poder puntuar in extremis

El Barça d’hoquei gel va guanyar amb contundència el líder de la Lliga espanyola d’hoquei gel. Els blaugranes no van donar opcions al conjunt basc, que només va poder maquillar el marcador al tram final.

L’enfrontament va començar molt tranquil, i no va ser fins superat l’equador del primer temps que van començar a arribar les primeres ocasions clares de gol per als catalans. Quan restaven poc més de dos minuts per al final del primer període una passada de Boström l’aprofitava Oriol Rubio per posar l’1-0 a l’electrònic.

Al segon terç el Barça va continuar dominant el joc, i tot i que el Txuri també va tenir les seves opcions, el disc va estar clarament dominat pels blaugranes. Als cinc minuts del segon període el Barça va disposar d’un penal que el porter visitant va poder aturar, però al minut 30 Gurri Torres va poder superar el porter del Txuri per posar el 2-0 al marcador.

Els barcelonistes van seguir concentrats en el partit i en cinc minuts van poder anotar dos gols més per situar el 4-0. Primer va ser Oriol Rubio, que feia el seu segon gol en una gran acció individual que va anar de porteria a porteria (3-0). I posteriorment Boström marcava per encarrilar el duel per als culers (4-0). Abans d’acabar el període Wallmark aprofitava un power play per posar el 5-0 abans d’arribar als últims 20 minuts de joc.

Ja a l’últim període els visitants van poder anotar dos gols que maquillaven el marcador. Oriol Rubio també va marcar per al Barça (6-1) en una acció de superioritat numèrica per part dels blaugranes.

El CH Jaca, a la semifinal

Tot i la victòria del Barça, el segon equip que és capaç de guanyar el Txuri Urdin aquesta temporada, el punt sumat pel CH Jaca a l’últim minut deixa sense opcions el Barça i tanca definitivament la classificació de la fase regular. Els aragonesos seran segons i tindran el factor camp favorable a les semifinals que jugaran contra el Barça. El primer partit es disputarà a Barcelona el 3 de març (a les 21.30 h); el segon serà a la pista del Jaca el dia 10 de març, i, si fos necessari, el tercer seria el diumenge 11 de març.