El Barça d’hoquei gel es queda a les portes de la final de la Copa del Rei

El Barça d’hoquei gel es queda a les portes de la final de la Copa del Rei

L’equip blaugrana té opcions de superar el Txuri Urdin a la semifinal però acaba caient 4-2

L’esforç realitzat a la semifinal no va tenir premi. El Barça d’hoquei gel va quedar-se a les portes de la final, ja que va caure davant el Txuri Urdin (4-2) a la semifinal disputada dissabte.

A Valdemoro, seu de la final a quatre, els blaugranes van agafar avantatge gràcies a dos gols d’Oriol Rubio. A falta de dos minuts per finalitzar el primer temps, però, Tomas Stano va fer el primer gol donostiarra, i va reduir així la distància en un marcador que va continuar sense moure’s al segon període. Sobretot, gràcies a la sòlida defensa barcelonista i a les intervencions del porter Aaron Carretero.

Ja a l’últim temps, l’ofensiva basca va estar més encertada i Marcus Wallmark va fer l’empat a dos. L’eslovac Tomas Stano va tornar a veure porteria, i Marcus Wallmark va fer el 4-2 definitiu sense porter quan el Barça buscava l’empat. Els donostiarres van topar-se a la final davant el Jaca, que va imposar-se 4-2.

El següent repte de l’equip blaugrana serà l’inici dels play-off pel títol de Lliga. La primera semifinal serà aquest dissabte 28 (21.30) contra el Jaca a la pista de gel del Palau. 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut