CG Puigcerdà – FC Barcelona: A les portes de la final (5-3)

CG Puigcerdà – FC Barcelona: A les portes de la final (5-3)

Els blaugranes no han pogut aconseguir el passi a la final després de retallar un 3-0 inicial dels de Puigcerdà Amb 4-3, el Barça ha pogut empatar, però Brugman ha sentenciat en una contra

Sense premi. Els blaugranes han caigut contra el CG Puigcerdà en la semifinal de la Copa del Rei. El parcial de 3-0 aconseguit pels de Puigcerdà ha estat vital per desencadenar l’enllaç del matx. Tot i la reacció barcelonista, el conjunt local ha aconseguit sentenciar-lo al tram final.

Complicacions inicials

El CG Puigcerdà, que jugava com a local, ha tardat 24 segons a avançar-se al marcador. D’una recuperació ha nascut la jugada amb la qual Havlicek ha fet el primer gol. La diana ha servit perquè els de Puigcerdà agafessin les regnes del partit i dominessin la transició del disc. Amb tot a favor ha arribat el segon gol, obra de Simko, després d’una canonada potent.

L’hegemonia dels de la Baixa Cerdanya l’ha culminat Uharcek, definint un altre contracop davant la sortida de Carretero.

Reacció blaugrana

En una jugada enrevessada ha arribat el primer bri d’esperança per als blaugranes. Gainza, aprofitant una bola que ha caigut més enllà de l’embolic, ha servit per retallar distàncies. El gol s’ha traduït en un setge culer constant que ha propiciat el segon gol del quadre barcelonista. Boronat ha colat la pilota per sota les cames del porter local (3-2).

Quan semblava que arribaria l’empat del Barça, Brugman ha tornat a recuperar l’avantatge de dos gols, gràcies al fet que Carretero s’ha llançat a terra. La resposta, però, ha arribat als últims 39 segons del segon quart, quan Norberg, aprofitant que la defensa s’havia obert, ha enviat la pilota a l’escaire.

Desfeta

Amb el partit obert novament els blaugranes s’han llançat a l’atac en busca d’un empat que no acabava d’arribar. Brugman, novament, ha sentenciat el matx en una nova contra dels de Puigcerdà.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut