fcb.portal.reset.password

La presentació del Preolímpic d'Hoquei Gel Femení. / FOTO:German Parga-FCB

La sala de premsa Ricard Maxenchs de l’Estadi del FC Barcelona ha acollit dilluns al matí la presentació del Preolímpic femení d'hoquei gel que se celebrarà a la Pista de Gel blaugrana del 12 al 14 d'octubre. L'entrada per a tots els partits de la competició és totalment gratuïta.

El Barça acull l’esdeveniment

El FC Barcelona acollirà, a la Pista de Gel, el Preolímpic d’hoquei gel femení que disputaran les seleccions d’Espanya, Hongria, Croàcia i Dinamarca. Durant l’esdeveniment tindrà lloc el Dia Mundial de l’Hoquei Gel femení, el dissabte 13, en què s'acostarà aquesta modalitat a  diversos esportistes per fomentar la creació de més equips d’hoquei gel.

Les autoritats encarregades de donar el tret de sortida han estat la presidenta de la FEDH, María Teresa Samaranch, el membre del Consell de la IIHF, Frank González, el president de la FCEH, Òscar Cruz, el directiu responsable de les seccions no professionals del FC Barcelona, Ramon Cierco, el representant territorial de la Secretaria General de l'Esport a Barcelona, Santiago Siquier, i la tinenta d'alcalde d'Igualtat, Qualitat de Vida i Esports de l'Ajuntament de Barcelona, Maite Fandos.

Els horaris del torneig

Divendres, 12 octubre:

16:00h Hongria - Dinamarca

20:00h Croàcia - Espanya

Dissabte, 13 octubre:

16:00h Croàcia - Hongria

20:00h Dinamarca - Espanya

Diumenge, 14 octubre:

16:00h Dinamarca - Croàcia

20:00h Espanya - Hongria

Tornar a dalt