L’hoquei gel blaugrana cau als penals davant el CH Jaca (3-4)

L’equip sènior de l’hoquei gel blaugrana han estat eliminat de la Copa després de perdre contra l’Aramón Jaca al penals

Els jacetans van guanyar per penals, després que el temps reglamentari acabés amb empat a tres i es jugués una pròrroga en què no hi va haver gols. Finalment els penals van tornar a ser favorables a l’Aramón Jaca i va ser Jon Martí l'encarregat d'aconseguir la diana definitiva.

Sense control del ‘puck’

El partit de tornada d'aquesta eliminatòria entre culers i jacetans va ser molt similar al que es va viure a Jaca la setmana anterior. El domini del disc era tota l'estona de l’Aramón, però no conseguia anotar cap gol a la porteria d'Aaron Carretero.

Jaca va fer 45 tirs a porta per aconseguir una escassa renda de tres gols, mentre el Barça va fer 17 llançaments a la porta del Jaca, per obtenir el mateix marcador. En el primer temps només hi va haver un gol, en solitari, quan faltava poc per al primer descans.

Igualtat i pròrroga

En el segon parcial va empatar el Barça, amb gol de l'entrenador i jugador Danilo Didkowsky, i tot i que el Jaca pressionava, no aconseguia decantar el partit a favor seu.

Ja en l'últim temps es van avançar els locals, amb gol de Ribas, i poc després empatava el Jaca. A continuació es va produir l'única expulsió de tot el partit, una sanció lleu a la banqueta del Barça.

Aquest ‘power play’ (superioritat numèrica) va ser ben aprofitat pel Jaca i van anotar el 2-3 a falta de deu minuts per al final. Però els culers van saber reaccionar i aconseguien l'empat diverses jugades després.

Els penals decideixen

Es va arribar al final del temps reglamentat amb empat a tres gols i es va disputar una pròrroga de cinc minuts, amb gol d'or. Ningú va aconseguir marcar, tot i que el Jaca va ser el que va estar més a prop de la victòria, i es va passar als tirs de penal.

A la primera tanda només van anotar els seus Danilo Didkowsky i Jon Martín, i per desfer l'empat va haver de seguir llançant. Jon Martín seria l'encarregat de batre de nou Carretero i amb això donar la victòria al Jaca, i el pas a la semifinal de Copa.
Ara els sèniors ja han acabat la temporada i no els queda cap partit oficial per jugar.