fcb.portal.reset.password

L'hoquei gel blaugrana cau als penals / FOTO:FCB

Els jacetans van guanyar per penals, després que el temps reglamentari acabés amb empat a tres i es jugués una pròrroga en què no hi va haver gols. Finalment els penals van tornar a ser favorables a l’Aramón Jaca i va ser Jon Martí l'encarregat d'aconseguir la diana definitiva.

Sense control del ‘puck’

El partit de tornada d'aquesta eliminatòria entre culers i jacetans va ser molt similar al que es va viure a Jaca la setmana anterior. El domini del disc era tota l'estona de l’Aramón, però no conseguia anotar cap gol a la porteria d'Aaron Carretero.

Jaca va fer 45 tirs a porta per aconseguir una escassa renda de tres gols, mentre el Barça va fer 17 llançaments a la porta del Jaca, per obtenir el mateix marcador. En el primer temps només hi va haver un gol, en solitari, quan faltava poc per al primer descans.

Igualtat i pròrroga

En el segon parcial va empatar el Barça, amb gol de l'entrenador i jugador Danilo Didkowsky, i tot i que el Jaca pressionava, no aconseguia decantar el partit a favor seu.

Ja en l'últim temps es van avançar els locals, amb gol de Ribas, i poc després empatava el Jaca. A continuació es va produir l'única expulsió de tot el partit, una sanció lleu a la banqueta del Barça.

Aquest ‘power play’ (superioritat numèrica) va ser ben aprofitat pel Jaca i van anotar el 2-3 a falta de deu minuts per al final. Però els culers van saber reaccionar i aconseguien l'empat diverses jugades després.

Els penals decideixen

Es va arribar al final del temps reglamentat amb empat a tres gols i es va disputar una pròrroga de cinc minuts, amb gol d'or. Ningú va aconseguir marcar, tot i que el Jaca va ser el que va estar més a prop de la victòria, i es va passar als tirs de penal.

A la primera tanda només van anotar els seus Danilo Didkowsky i Jon Martín, i per desfer l'empat va haver de seguir llançant. Jon Martín seria l'encarregat de batre de nou Carretero i amb això donar la victòria al Jaca, i el pas a la semifinal de Copa.
Ara els sèniors ja han acabat la temporada i no els queda cap partit oficial per jugar.

Tornar a dalt
_satellite.pageBottom();