Derrota a Puigcerdà (7-2)

Derrota a Puigcerdà (7-2)

L’hoquei gel blaugrana cau derrotat a Puigcerdà, malgrat plantar cara fins a la fi del primer període

El FC Barcelona d’hoquei gel no va poder emportar-se el primer triomf de la temporada a la Lliga, en el derbi del gel català davant el CH Puigcerdà. Els blaugranes van aguantar força bé durant el primer període, però van acabar caient davant l’empenta dels ceretans.

Gol d’inici

Els sèniors de l’hoquei gel blaugrana van obtenir una nova derrota ara fora de casa contra el tercer classificat de la Lliga. El partit va començar amb el primer gol del Puigcerdà en els primers instants del partit.

Va ser un primer període en què no va haver-hi expulsions, amb un joc molt net. Així, amb aquest resultat, se n'anaven els dos equips al descans i els blaugranes guardaven esperances de poder capgirar el marcador i obtenir el triomf

Decideix el segon terç

A la represa els blaugranes van tornar a patir una baixada en el seu joc i un parcial de 5 a 0 deixava sentenciat el partit. A l’últim terç Hansson i Engstrom van poder retallar distancies, però els ceretans van poder contrarestar els dos gols.

En aquest partit es pot destacar el debut de dos joves jugadors amb el primer equip com són Sin i Cabalin, que van fer un gran partit amb un altre jugador molt jove, Lucas Poch.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut