fcb.portal.reset.password

Els blaugranes van superar el Txuri Urdin a domicili (Foto: Luz Stella Ramírez - FCB)

Malgrat no tenir un dia especialment inspirat, el Barça va guanyar. Els de Danilo Didkovskyy van fer una més que correcta posada en escena a la pista de Sant Sebastià. En 27 segons, el jugador-entrenador va marcar el 0-1, després d'aprofitar les assistències de Boronat i Crivelli, però fins al final del primer terç no va arribar el segon gol blaugrana. Boronat, gràcies a una assistència de Miguel, va fer el 0-2.

I el 0-3 que donava tranquil·litat i posava coll avall la victòria visitant va ser de Crivelli, amb els mateixos protagonistes dels gols anteriors: Didkovsky i Boronat, ara fent les passades prèvies.

Però cap a la meitat del període, el Txuri Urdin es va reactivar. Un ex del Barça com Adrián Sosa va marcar el primer gol local, i, un minut després, Maxime Lutaud va deixar un 2-3 que situava el partit en una nova dimensió.

Afortunadament per al Barça, Boronat, aprofitant la cessió de Crivelli, va marcar el quart blaugrana, que va deixar el 2-4 definitiu.

La pròxima setmana, finalment, el Barça s'estrenarà a casa, i ho farà amb un derbi, contra el Puigcerdà, que ha perdut en la tercera jornada contra el Jaca, líder en solitari a hores d'ara.

LA FITXA DEL PARTIT

TXURI URDIN, 2
FC BARCELONA, 4

Txuri Urdin (0+2+0): Pablo Solorzano, Gainza, Zampa, Torre, Pérez, Vea, Michelena, Miranda, Sosa (1), Sokolov, Lasuen, Lutaud (1), Puyuelo, Ignacio Solorzano, Cabra, Ferrez.

FC Barcelona (2+1+1): Miguel, Varela, Nieto, Didkovskyy (1), Meyerson, Urgelles, Ribas, Vaaja, Boronat (2), Crivelli (1), Muñoz, Carretero, Tormo, Alastruey, Engstrom, Medrano, Paredes, Gordo.

Gols: 0-1, Didkovsky, min 1; 0-2, Boronat, min 19; 0-3, Crivelli, min 21; 1-3, Sosa, min 28; 2-3, Lutaud, min 29 i 2-4, Boronat, min 41.

Àrbitre: Roschchyn Nikitin.

Tornar a dalt