fcb.portal.reset.password

L'hoquei gel blaugrana, ja està classificat pels play-off. Foto:Arxiu-FCB

L'hoquei gel blaugrana jugava davant l'Escor Bakh de Vitòria amb força baixes, especialment dins la seva primera línia. Amb un equip jove, els blaugranes no van poder parar l'embranzida dels vitorians.

Planten cara al primer període

Durant el primer període, els joves jugadors blaugrana van plantar cara als experimentats vitorians. Un gol de Bauer, al minut 5 del primer període, posava el 0-1 en el marcador. Amb aquest resultat es va arribar a la fi del primer quart

En el segon, el ritme alt de joc d'Escor Bakh va superar els blaugranes. Bauer posava el 0-2 en el marcador, al minut 2 del segon període, i la resistència blaugrana va anar caient progressivament.

Al play-off pel títol

Malgrat la derrota, i quan faltava una jornada per a la fi de la fase regular de la Lliga d'hoquei gel, el FC Barcelona ja té garantida la seva participació en el play-off pel títol. Com a tercers classificats, els blaugranes jugaran el play-off de semifinals amb el CH Puigcerdà.

La fitxa del partit

FC BARCELONA 1

ESCOR BAKH 9

FC Barcelona (0+0+1): Sol, Miguel, Nieto, Ruíz, Mairal, Meyerson, Urgellès, Ribas, Crivelli, Carretero, Alastreuy, Koivisto, Alexander, Medrano, Martínez i Paredes.

Escor Bakh (1+5+3): Karashchuk, Bauer, Gracia, Martínez, Gavilanes, López Martínez, Muñoz, Balazs, Etxebarria, López Martínez, De Juana, Martín, Vega, Santanatalia, Andreyeu, Gavilanes, Orozco i Martín .

Gols: 0-1 Bauer, min 5; 0-2 Bauer, min 22; 0-3 Muñoz, min 27; 0-4 Balazs, min 30; 0-5 Bauer, min 35; 0-6 Muñoz, min 39; 0-7 Gavilanes, min 41; 0-8 Martín, min 42; 1-8 Criville, min 51; 1-9 Muñoz, min 56.

Àrbitre: Alexey Roshchyn

Liniers: Marc Vallet i Kamil Stredñak

Tornar a dalt
_satellite.pageBottom();