Els jugadors blaugrana en el partit contra el Jaca | VÍCTOR SALGADO - FCB

El primer equip de la secció d’hoquei gel va realitzar una campanya 16-17 positiva, ja que es va mantenir el nivell d’un equip que va repetir la tercera posició a la fase regular de la màxima competició estatal. En el Play-off per al títol, els de Danilo Didkovskyy no van poder arribar a la final, en què el Txuri Urdin va imposar-se al Jaca. A la Copa del Rei, els blaugrana també van quedar-se a les portes de la final, però van topar amb els donostiarres.

Les grans alegries van arribar a les categories inferiors, amb els triomfs de l’equip Sub-20 a la Lliga i a la Copa d’Espanya. Els equips Sub-16 i Sub-14 també van aconseguir proclamar-se campions de Lliga. Aquests èxits permeten afrontar amb optimisme el futur pròxim de la secció.

D’altra banda, aquest 2017 va haver-hi una rellevant pèrdua personal després de la defunció de Salvador Gordo, el 3 de febrer, a l’edat de 52 anys. El ‘Salva’ era el delegat del primer equip des de feia 10 anys i també l’encarregat de material de la secció. A part, entrenava i ensenyava a patinar als joves esportistes de l’equip sub-10.