De Arriba aquest matí a semis, Caridad Jerez busca la final aquest vespre i Husillos a per l'or demà

De Arriba aquest matí a semis, Caridad Jerez busca la final aquest vespre i Husillos a per l'or demà

Óscar Husillos va haver de lluitar per ser a la final dels 400 mentre que de Arriba, aquest matí, s’ha assegurat ser a les semifinals dels 800

El Barça tanca les primeres jornades de l’europeu de Berlín amb diversos atletes amb opcions de medalla. El principal candidat a lluitar pel títol europeu és Óscar Husillos en els 400 metres. De fet, el d’Astudillo es va classificar ahir per la final que es disputarà demà a les 21.05h. Una classificació que Husillos va haver de lluitar fins al final i que va aconseguir gràcies al seu segon lloc en la seva sèrie amb un temps de 45,17 segons. Després de la cursa, el blaugrana va assegurar que “això és un europeu, aquí no regalen res. El nivell de la final serà molt fort però estic preparat per lluitar”.

En aquesta mateixa prova, els 400 metres, va quedar eliminat Lucas Búa que va afirmar, després de l’eliminació, estar satisfet amb la seva actuació i que “ara toca pensar en el relleu, en el qual tinc molta confiança”.

De Arriba, amb pas ferm a les semifinals

Qui ha aconseguit aquest matí el seu accés a les semifinals, ha estat Álvaro de Arriba, que no ha tingut problemes per classificar-se en els 800 metres. De Arriba ha estat segon de la seva sèrie, tot i que en els últims metres s’ha deixat anar. La semifinal es disputarà demà a la tarda a les 19.32h.

En cas de superar les semifinals, la final serà dissabte a les 20.30h.

Caridad Jerez, a la recerca d’una final

Qui ho tindrà més complicat per accedir a la final serà Caridad Jerez. La blaugrana dels 100 metres tanques, va classificar-se amb contundència per les semifinals. Aquesta tarda però, a les 19.25h, haurà de donar el màxim per intentar estar entre les dues primeres de la seva sèrie o entre els dos millors temps.

 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut