Llorenç Sales es tenyeix d’or en els iberoamericans

El blaugrana va penjar-se l’or en els 1.500, una medalla que es suma a la plata d’Arantza Moreno (javelina) i al bronze de Dídac Salas (perxa)

Els campionats iberoamericans han deixat tres medalles per a atletes del Barça que han representat la selecció espanyola. El resultat més destacat ha estat l’or que el jove atleta Llorenç Sales s’ha penjat en la prova dels 1.500 metres, que amb un temps de 3:48:27”, va acabar en primera posició en una final molt ajustada.

Arantza Moreno, plata i Dídac Salas, bronze

D’altra banda, aquests campionats, disputats a la ciutat peruana de Trujillo, van deixar dos metalls més per a atletes blaugranes. En javelina, Arantza Moreno va penjar-se la plata gràcies a un llançament de 55,37 metres. Per últim, Dídac Salas va superar el llistó de 5,10 metres i després de tres intents en el 5,30 metres, va acabar tercer en el salt de perxa.

També cal destacar l’actuació de Jean Marie Okutu que es va quedar a 3 centímetres del bornze en el salt de longitud. Okutu, va saltar 7,75 metres.