Yulimar Rojas guanya el premi a l'atleta revelació de l'any de la IAAF

Yulimar Rojas guanya el premi a l'atleta revelació de l'any de la IAAF

La veneçolana, que competeix pel FC Barcelona i que es va proclamar aquest passat estiu campiona del món de triple salt a Londres, ha recollit el premi en la gala de l'atletisme mundial celebrada aquest divendres a Montecarlo

L'atleta veneçolana del FC Barcelona Yulimar Rojas i el noruec Karsten Warholm, campions mundials de triple salt i 400 m tanques, respectivament, han rebut aquest divendres a Montecarlo els trofeus "Estrelles Emergents" durant la gala de l'atletisme mundial de la IAAF.

Rojas s'ha imposat a les altres dues candidates en aquesta mateixa categoria d'atleta revelació: la ucraïnesa Yuliya Levchenko, subcampiona mundial d'altura; i la Bahraini Salwa Eid Nasser, subcampiona mundial de 400.

"Estic molt feliç per aquest reconeixement i li dedico el premi a la gent de Veneçuela que va atravessar per un moment molt delicat aquest passat estiu mentre jo competia a Londres", ha assenyalat Rojas a Montecarlo.

La campiona de triple salt va obtenir a inicis del mes de novembre el premi a Millor Atleta femenina en els ANOC Awards 2017.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut