fcb.portal.reset.password

Marc Alcalà serà el líder de l'equip de relleu mixt | ARXIU

Ja s’ha fet pública la llista de la selecció espanyola per al Mundial de Camp a Través que es disputarà a Kampala (Uganda) el 26 de març. La competició comptarà amb quatre atletes del FC Barcelona. El director tècnic de la RFEA, Ramón Cid, compta amb Marc Alcalà i Blanca Fernández per a la prova del relleu mixt, Teresa Urbina en la categoria absoluta femenina i Adrian Ben en la categoria júnior.

De fet, la prova del relleu mixt és la gran novetat de la 42a edició del Mundial de cros. Serà una cursa de 8 quilòmetres que completaran quatre rellevistes. Marc Alcalà liderarà l’equip que també comptarà amb Blanca Fernández i dos atletes més: Jesús Ramos i Solange Pereira. La cursa absoluta es farà sobre un recorregut de 10 quilòmetres i les opcions blaugrana passen per la participació de Teresa Urbina en categoria femenina.

Ilias Fifa renuncia per motius esportius

Tot i haver-se guanyat la convocatòria amb una sisena plaça als estatals, el campió del món dels 5.000 metres, Ilias Fifa, ha decidit renunciar a la prova per motius esportius.

Tornar a dalt
_satellite.pageBottom();