Naoufal Erraoui i Berta Cabanas guanyen les categories Júnior de la Jean Bouin

Marina Begur, segona a la categoria Promesa Femenina, i victòries de Alex Salgado (cadet) i Xavi Rafart (aleví)

Els atletes del FC Barcelona Naoufal Erraoui i Berta Cabanas va ser els guanyadors de la categoria Júnior de la 93à edició de la tradicional cursa Jean Bouin que es va celebrar diumenge a Barcelona.

Pel que fa a la resta de resultats dels atletes de la secció d’atletisme blaugrana, cal destacar  l’actuació de Marina Begur, segona a la categoria de Promeses Femenina, Alex Salgado, guanyador entre els cadets, i Xavi Rafart, que va ser el primer d'alevins, amb el també blaugrana Biel Morancho a la segona posició.

Per la seva part, Marc Alcalà i Marta Galimany van acabar a la cinquena posició de les curses sènior, en categoria masculina i femenina respectivament. En aquesta prova senior, Mohamed Zarhouni va ser setè i Llorenç Sales desè, mentre que entre les fèmines, Hasna Bahom va ocupar la desena posició.

L'edició d'enguany va reunir prop de 13.000 participants i les victòries en categoría senior van ser pel representant d’Eritrea Yemane Haileselaisse i la portuguesa Inés Monteiro.