El FC Barcelona lidera el medaller del Campionat d’Espanya 'indoor'

El FC Barcelona lidera el medaller del Campionat d’Espanya 'indoor'

A la competició disputada a Salamanca, els atletes blaugrana van acabar amb 18 medalles: 7 d’or, 5 de plata i 6 de bronze

Gran començament de temporada per a la secció d’atletisme del FC Barcelona. Després del triomf a la Copa del Rei i de la Reina, ara els atletes del FC Barcelona han liderat el medaller del Campionat d’Espanya indoor. A més, l’atleta Óscar Husillos va aconseguir un rècord d’Espanya històric en 400 metres llisos amb una marca de 45,92 segons, superant l’anterior registre de David Canal de l’any 2005.

Els atletes del FC Barcelona que es van aconseguir proclamar campions d’Espanya a Salamanca i es van penjar l’or van ser aquests: Ángel David Rodríguez, 60 m; Óscar Husillos, 400 m; Marc Alcalá, 1.500 m; Carlos Tobalina, llançament de pes; Cristina Lara, 60 m; Blanca Fernández, 3.000 m; i Caridad Jerez, 60 tanques .

Les medalles de plata se les van endur els atletes següents: Álvaro de Arriba, 800 m; Arnau Erta, 60 tanques; Dídac Salas perxa; Jean Marie Okutu, llargada; i Carla Franch, perxa. Pel que fa a la llista dels esportistes del FC Barcelona que es van endur el bronze, és aquesta: Lucas Bua, 400 m; Llorenç Sales, 1.500 m; Carmen Sánchez, 400 m; Olatz Arrieta, llargada; Andrea Calleja, triple salt, i Elena Gutiérrez, llançament de pes.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut