El FC Barcelona guanya el Campionat de Catalunya de Clubs en Pista Coberta

El FC Barcelona guanya el Campionat de Catalunya de Clubs en Pista Coberta

Els atletes blaugrana s’imposen tant en categoria masculina com en categoria femenina en la competició disputada el cap de setmana passat a Sabadell

Èxit de la secció d’atletisme del FC Barcelona. Els blaugranes es van proclamar campions de Catalunya de Clubs 'A' en pista coberta, i ho van aconseguir tant en categoria masculina com en categoria femenina. La competició es va disputar aquest cap de setmana passat a Sabadell i marca l’inici oficial d’una temporada que no pot començar amb més bon peu per al FC Barcelona.

En categoria masculina, el FC Barcelona es va imposar per un ampli marge de 24 punts a l’Agrupació Atlètica Catalunya (93 a 69). Els blaugranes van guanyar la majoria de les proves: Dani Martínez en pes; Dídac Salas en salt de perxa; Aleix Porras en 200 metres llisos; Javier Delgado en 400 metres llisos; Artur Bossy en 1.500 metres llisos; Jordi Torrents en 3.000 metres llisos; i Gerard Mateu en 60 metres tanques.

En noies, en canvi, la victòria va ser molt més ajustada. El FC Barcelona va superar per només 6 punts de diferència l’Agrupació Atlètica Catalunya. Les victòries blaugrana van ser les següents: Laura Redondo en pes; Caridad Jerez en 60 tanques; Montse Mas en 3.000 metres llisos; Irene Bonilla en 800 metres llisos; Carmen Sánchez en 400 metres llisos; i Cristina Lara en 200 metres llisos.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut