El FC Barcelona assoleix 29 medalles en el Campionat d’Espanya d’Atletisme

Els 62 blaugranes participants van aconseguir 13 condecoracions d’or, 10 de plata i 6 de bronze

Fins a 62 atletes van ser els encarregats de representar el FC Barcelona en el Campionat d’Espanya Absolut d’Atletisme, celebrat a Gijón el cap de setmana del 23 i 24 de juliol. Durant els dos dies es van disputar les diferents proves, que es van resoldre amb un balanç de 29 medalles pels atletes blaugrana.

En total van ser 15 medalles atorgades en la categoria masculina, mentre que 14 es van aconseguir en la femenina. La suma de les 13 medalles d’or, les 10 de plata i les 6 de bronze, va permetre assolir al FC Barcelona la primera posició per clubs en el medaller del Campionat celebrat al Complejo Deportivo Las Mestas (Gijón).

Entre els ors aconseguits pels esportistes del FC Barcelona en la categoria masculina, destaquen les primeres posicions d’Ángel David Rodríguez en els 100 metres, de Lucas Bua en els 400 metres, de Marc Alcalà en els 1.500 metres i la del vigent campió europeu, Ilias Fifa, a la final dels 5.000 metres. En la categoria femenina, el campionat també va tenir el nom propi de Raquel González, que va completar els 10.000 metres marxa amb un nou rècord d’Espanya (42:14.12).