El blaugrana Álvaro de Arriba, medalla de bronze a l’Europeu de pista coberta

El blaugrana Álvaro de Arriba, medalla de bronze a l’Europeu de pista coberta

L’atleta salmantí ha quedat tercer en els 800 metres llisos i ha aconseguit una medalla per a la delegació del FC Barcelona a Belgrad

Álvaro de Arriba, un dels representats del FC Barcelona a l’Europeu de pista coberta de Belgrad, ha guanyat aquest diumenge el bronze en els 800 metres llisos. Després de marcar el millor temps (1:48.36) en les semifinals, el corredor de Salamanca ha aconseguit un meritori tercer lloc en la final (1:49.68), només per darrere del danès Andreas Bube (1:49.32) i del polonès Adam Kszczot (1:48.87), gran favorit de la prova i que ha assolit la seva tercera corona consecutiva.

Tot i que aquest ha estat l’únic metall dels corredors barcelonistes a l’Europeu, dos atletes més s’han quedat a les portes de pujar al podi. És el cas de Marc Alcalà, que va ser quart en els 1.500 metres, a menys de mig segon del tercer classificat, i també de Lucas Bua, que va ser cinquè en els 400 metres. Llorenç Sales ha estat novè als 1.500 metres.

Carlos Tobalina (pes), Ángel David Rodríguez (60 metres llisos), Óscar Husillos (400 metres), Jordi Torrents (3.000 metres), Cristina Lara (60 metres), Caridad Jerez (60 metres tanques) i Blanca Fernández (3.000 metres) també han participat en aquest Europeu Indoor de Belgrad, tot i que no han arribat a les seves respectives finals.

Pluja de medalles en els Campionats d’Espanya

Si a Belgrad el FC Barcelona ha pogut sumar una medalla de bronze, en els diferents Campionats d’Espanya que s’han celebrat aquest cap de setmana se n’han assolit fins a onze: una al campionat d’Espanya absolut celebrat al Hierro, cinc al Campionat de llançaments llargs a Montijo i cinc més al Campionat d’Espanya Júnior a València.

José Ignacio Díaz ha estat el campió d’Espanya dels 50 quilòmetres marxa, i ha estat l’únic representant blaugrana que ha quedat entre els tres primers al Hierro. També Arantxa Moreno ha estat la primera classificada en javelina, en aquest cas al Campionat d’Espanya de llançaments llargs a Montijo. A la localitat extremenya, Pedro Martín Cazalilla ha estat segona en martell, mentre que Pedro Cuesta, Miguel Alberto Blanco i Jordi Sánchez han estat tercers en disc, martell i javelina, respectivament. 

Al Campionat d’Espanya Júnior a València, els blaugranes han fet un gran paper i s’han endut a casa dos ors, dues plates i un bronze. Adrián Ben ha estat el millor en 3.000 metres i Aleix Porras s’ha imposat en els 400 metres. Les plates han estat per a Victor Coll en perxa i per a Ramon Adalia en triple salt, mentre que Joel Ferrando s’ha endut el bronze en els 200 metres.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut