Arriba la Copa del Rei amb el debut de Yulimar Rojas

Arriba la Copa del Rei amb el debut de Yulimar Rojas

La competició es disputa aquest dissabte a Madrid amb l’atractiu del debut com a blaugrana de la medalla de plata olímpica en triple salt

Arriba la Copa del Rei i de la Reina d’atletisme, la competició indoor més important de clubs en l'àmbit estatal. Aquesta temporada es disputa al Centro Deportivo Municipal Gallur de Madrid i compta amb l’al·licient especial del debut de Yulimar Rojas com a atletla blaugrana.

Rojas participarà en la disciplina de triple salt, de la qual és l’actual subcampiona olímpica. Al marge de Rojas, el Barça competirà amb els seus millors atletes, entre els quals destaquen Ilías Fifa i Marc Alcalà (1.500), David Rodríguez (60 metres llisos), Óscar Usillos (200 metres llisos), Álvaro de Arriba (800 metres llisos), Jean Mari Okutu (salt longitud), Cristina Lara (60 metres llisos), Caridad Jerez (60 metres tanques) i Gerard Porras (60 metres tanques).

Tot i que la temporada passada el títol va recaure en mans del Playas de Castelló, el FC Barcelona és el club que ha guanyat més vegades aquesta competició, 14. El Barça aspira al podi tant en categoria masculina com en categoria femenina. 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut