Així ha estat la representació blaugrana al mundial de cros

Així ha estat la representació blaugrana al mundial de cros

Marc Alcalà i Blanca Fernández han quedat novens en el relleu mixt, mentre que Teresa Urbina ha estat 55a en l’absolut femení i Adrián Ben, 73è en júnior masculí

El FC Barcelona ha estat representat aquest diumenge al Mundial de Camp a Través de Kampala (Uganda) per quatre atletes: Marc Alcalà i Blanca Fernández en el relleu mixt, Teresa Urbina en la categoria absoluta femenina i Adrián Ben en el júnior masculí. Els primers han quedat novens amb l’equip espanyol, mentre que Marc Alcalà ha estat 73è i Teresa Urbina 55a.

Els culers Marc Alcalà i Blanca Fernández, juntament amb Jesús Ramos y Solange Pereira, han disputat la gran novetat de la 42a edició del mundial de cros, la prova del relleu mixt, de 8 quilòmetres, que han completat amb un temps de 24:29, a dos minuts i 27 segons de la selecció guanyadora, Kenya. L’equip espanyol ha estat el novè de tretze participants.

Una altra representant barcelonista, l’extremenya Teresa Urbina, ha finalitzat els 10 quilòmetres de la categoria absoluta femenina amb un temps de 36:48 que li ha valgut la 55a plaça a la classificació. Les sis primeres posicions han estat per atletes kenianes, en una prova on s’ha imposat Irene Chepet. Per la seva part, el blaugrana Adrián Ben, en categoria júnior, ha estat 73è aturant el crono en 27:14. El guanyador de la cursa ha estat l’ugandés Jakob Kiplimo amb un temps de 22:40. 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut