Subcampions en nois i noies

El Barça d’atletisme va acabar en segona posició en categoria masculina i femenina

El cap de setmana passat es va celebrar a València la XXXIV edició de la Copa del Rei i de la Reina de Clubs en pista coberta al Velòdrom Lluís Puig. En aquesta edició, els atletes del FC Barcelona van acabar subcampions tant en categoria masculina com en femenina.

En categoria masculina els atletes blaugrana van vèncer en set de les 13 proves disputades, i a falta del relleu, anava empatat a punts amb el Playas de Castelló. Però al relleu van ser desqualificats i van acabar en la segona posició. Finalment van aconseguir 86 punts, per 96 dels de Castelló.

Les noies, també subcampiones

En categoria femenina, van guanyar en cinc de les 13 proves i van quedar segones amb 86,5 punts, a 6,5 punts del València CA, que en va sumar 93. Cal destacar l’actuació de Montse Mas, amb victòria a la prova dels 1.500 m amb un rècord de 4.20.41, que va suposar un nou rècord d’Espanya en categoria W35. També va ser molt destacable la marca realitzada al relleu blaugrana, format per Carmen Sánchez, Plàcida Azahara Martínez, Caridad Jérez i Cristina Lara, que van fer una marca d'1.36.80 min, nou rècord dels campionats.