Segons i tercers a la XXVI Copa de Clubs Júnior d’Atletisme

Bona participació a la Copa de Clubs Júnior i bon moment de l’Aleix Porras

L’últim cap de setmana de gener es va celebrar a Sabadell la XXVI Copa de Clubs Júnior, Trofeu Antonio Ferrer amb la participació dels equips masculins i femenins d’atletisme del FC Barcelona. L’equip femení va quedar en segona posició i el masculí, en tercera.

Les noies van quedar en segona posició amb 76 punts, tot just darrere del Playas de Castelló, que va acabar en primera posició amb 87 punts. L’AD Maratón va acabar tercer per darrere de les blaugranes amb 65,5 punts. Cal destacar Saleta Fernández, que va aconseguir el rècord dels campionats a la prova del salt d’alçada amb un salt d’1,76 m.

L’equip masculí va quedar tercer amb 62 punts, per darrere del Playas de Castelló, que va acabar primer amb 92 punts, i del Cuevas de Nerja, amb 71.

Gran moment de l’Aleix Porras

Un atleta que es troba en un gran moment és Aleix Porras. A la prova dels 60 metres va aconseguir una marca de 7,93 segons, que suposa la vuitena millor marca d’un atleta júnior espanyol de la història i nou rècord d’Espanya Juvenil amb tanques d’un metre. Superant així la marca que tenia el seu germà Mateu, també atleta del FC Barcelona a la categoria Promesa.

Campionat de Catalunya de 3.000 metres en pista coberta

El FC Barcelona va sumar 10 de les 12 medalles que es disputaven a Sabadell al Campionat de Catalunya en pista coberta.