Portland veurà cinc atletes blaugrana al Campionat del Món de Pista Coberta

Portland veurà cinc atletes blaugrana al Campionat del Món de Pista Coberta

Cinc atletes blaugrana intentaran arribar al més lluny possible a Portland Serà una prova de foc de cara als Jocs de Rio 2016

Aquest cap de setmana té lloc el Campionat del Món en Pista Coberta a Portland (EEUU) amb una participació blaugrana destacada. Dels 11 atletes que la RFEA ha enviat a la població d’Oregon, cinc pertanyen a la disciplina del FC Barcelona, que és el Club que més atletes espanyols ha enviat a aquesta important cita.

Cinc representants culers a Portland

Els atletes blaugrana ja comencen a participar en les primeres proves aquest divendres 18 de març. En el cas d’Ángel Rodríguez (60 metres) i Lucas Búa (400 metres), participaran en les eliminatòries, i en cas d’obtenir bones marques passarien a les semifinals i a la final.

Per la seva banda, Manuel Olmedo i Marc Alcalà participaran en la prova dels 1.500 metres durant la matinada de divendres a dissabte a la sessió de la tarda. L’objectiu clar de tots és poder passar a la final. Alcalà, que encara és un atleta en categoria promesa, és una aposta de cara al futur.

L’últim a entrar en acció serà el llançador de pesa Carlos Tobalina. Va aconseguir ara fa uns dies la mínima per participar-hi i intentarà superar la seva millor marca personal, assolida aquesta mateixa temporada amb 20.56, per classificar-se entre els primers.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut