Marc Alcalà, campió d'Europa Sub-23 de 1.500 metres

L’atleta del FC Barcelona, que entrena José Antonio Prieto, s'ha proclamat a la localitat estoniana de Tallinn campió d'Europa a la prova de 1.500 m

Marc Alcalà va fer un temps de 3.44.54. El blaugrana es va imposar, en una arribada d'infart, a l'italià Mohad Abdikadar Sheikh Ali (3.44.91) i al britànic Neil Gourley (3.45.04).

Bones marques

Els altres atletes del FCB participants al campionat han aconseguit bones actuacions, en què Dídac Salas ha igualat la seva millor marca de la temporada en el salt de perxa amb un registre de 5,40 m, amb què s'ha classificat en 5a posició.

També ha quedat en 5a posició Arantza Moreno, en el llançament de javelina, amb una marca de 55,32 m, en què fins al tercer intent anava en tercera posició, i ha optat a medalles fins a l'últim llançament.

Cristina Lara no ha aconseguit passar a les semifinals a les proves de velocitat a les quals es presentava, als 100 m, en què ha quedat 5a de la seva sèrie amb un temps d’11.78, molt a prop de la seva marca personal, la qual ha aconseguit igualar a la prova de 200 m amb un temps de 23.85.

Lucas Bua, als 400 m, ha obtingut una marca de 46.76 i ha quedat en 4a posició de la seva sèrie, a 6 centèsimes de la seva MP. Finalment, Artur Bossy ha quedat 19è a la prova dels 10.000 m amb un temps de 31.46.20.