L’atletisme blaugrana, entre els millors

Caridad Jiménez va aconseguir la mínima per al Campionat del Món en pista coberta

El cap de setmana passat van tenir lloc diferents proves del calendari d’atletisme, en què els atletes blaugrana van tenir actuacions destacades.

Campionat d’Espanya de cros curt

L’equip masculí va proclamar-se campió a l’Hipòdrom de la Sarsuela de Madrid després que Ilias Fifa guanyés la prova i que els seus companys puntuessin en classificar-se entre els quinze primers. Els blaugranes van sumar 30 punts, mentre que el segon classificat, l’AD Marathon, en va obtenir 43. En categoria femenina, les blaugranes també van vèncer i Jackeline Martin va ocupar el segon lloc, Les seves companyes van classificar-se entre les deu primeres.

Reunió Internacional en pista coberta Villa de Madrid

Per la seva banda, a la reunió internacional d’atletisme en pista coberta Villa de Madrid Caridad Jiménez va fer una marca de 8,11 segons als 60 metres tanques, i ha aconseguit la marca mínima per al Campionat del Món en pista coberta de Portland (EUA).

Campionat d’Espanya de llançaments llargs

Jaén va ser la seu del Campionat d’Espanya de llançaments llargs, i els atletes culers van tornar a destacar.