fcb.portal.reset.password

Foto de família amb la secció d’atletisme al complet / GERMÁN PARGA - FCB

El president del FC Barcelona, Josep Maria Bartomeu, acompanyat del vicepresident primer Jordi Cardoner i del directiu Oriol Tomàs, nou responsable de les seccions amateurs, van mantenir dimecres a la tarda una trobada amb els integrants de la secció d’atletisme a les instal·lacions del Pau Negre de Montjuïc.

Tal com s’està fent les darreres setmanes amb la resta de les seccions amateurs del Club, els directius van conversar amb els esportistes per conèixer millor la tasca que desenvolupen i desitjar-los una bona temporada. Més de 150 esportistes repartits entre l’equip masculí i femení i la escola d’atletisme es van aplegar a la muntanya de Montjuïc amb els membres de la Junta Directiva del Club i van realitzar la sessió fotogràfica d’inici de temporada.

Una secció de llarga tradició

La secció d’atletisme té una gran tradició al FC Barcelona. Tot i que en el seu origen data del 1912 i va durar fins al 1917, des de l’any 1921 és una secció fixa del Club. Cada temporada té tres especialitats atlètiques de competicions oficials, tant per a la competició per clubs com per a la individual, que corresponen al cross country, pista coberta i competicions a l’aire lliure. Els atletes s’entrenen habitualment a l’estadi d’atletisme Joan Serrahima, a l’estadi de Sant Cugat del Vallès i a la Garriga.

Els més de 230 esportistes es reparteixen entre les categories d’escola o promoció (Prebenjamí, Benjamí, Aleví, Infantil i Cadet) i les categories d’adults (Júnior, Juvenil, Promesa, Sènior i Veterans).

Declaracions del president Josep Maria Bartomeu:

“L’atletisme és una de les nostres seccions centenàries. Hi ha molts joves esportistes que practiquen aquest esport al Club i això és el que volem seguir fent. Volem donar-los suport i que la secció continuï creixent. Et quedes una mica perplex que tants joves facin tan bones marques, sigui al Campionat d’Espanya o al d’Europa. Volem seguir donant impuls a les seccions amateurs i que l’atletisme sigui una de les referents”.

“També volem donar un impuls a l’esport femení i aquí hem vist que està ple de noies que practiquen atletisme amb nosaltres”.

Declaracions del vicepresident primer Jordi Cardoner:

“Sobretot volem donar a conèixer als nostres socis les nostres seccions. És un tema de sensibilització i involucració. Els nostres socis han de saber que si volem practicar els esports que tenim al Club ho podran fer. És un acte social molt significatiu i esperem tornar a trobar-nos tots junts una altra vegada al final de temporada al Palau. Crec que tots els esportistes agraeixen que s’acosti el president del Barça i que vegin que hi ha un interès directe i que no són únicament paraules i són fets. Tots hem fet esport amateur i sabem què és”.

Declaracions del directiu Oriol Tomàs:

“És el primer cop que un president del FC Barcelona visita les seccions amateurs a l’inici de temporada i això és per a ells és un suport extraordinari. El nivell de compromís i estima dels atletes de totes les seccions augmenta de manera molt rellevant. La prioritat del Club de les seccions amateurs és reforçar-les i que siguin més competitives i que tinguin la funció social que han de tenir, que és aproximar aquest tipus d’esports més minoritaris al soci i a la societat catalana. La segona és donar-los més reconeixement, notorietat i aproximar-les als socis”.


El president Bartomeu visita la secció d’Atletisme by fcbarcelona
Tornar a dalt
_satellite.pageBottom();