fcb.portal.reset.password
Canvi de relleu entre Lucas Bua i Samuel García en el 4x400m masculí

Canvi de relleu entre Lucas Bua i Samuel García en el 4x400m masculí / FOTO: RFEA

Aquest dissabte al migdia ha estat el torn de Cristina Lara, l’atleta més jove de l’expedició espanyola, en la prova de relleus de 4x100 metres a l’Europeu d’atletisme. L’atleta blaugrana, junt amb el seu grup, ha fet la millor marca de la temporada amb 44,68. Malgrat ser el millor temps, les noies no s’han pogut classificar per a la final, i han quedat 14es en la classificació general.

Els següents atletes del FC Barcelona a passar han estat Adrià Burriel i Ivan Jesús Ramos, als relleus 4x100 metres de categoria masculina. L’atleta català i el madrileny no han pogut acabar la carrera de relleus. Ivan Jesús Ramos ha tingut problemes per rebre correctament el canvi per part del seu company, Sergio Ruiz, i la selecció espanyola no s’ha pogut qualificar en aquesta segona sèrie i ha quedat fora de la competició.

La jornada l’han tancada els blaugranes Lucas Bua i Pau Fradera en la prova de relleus 4x400 metres. L’atleta toledà i el català han fet un temps de 3.04.68, que, malgrat ser la millor marca de la selecció espanyola, no ha estat suficient per accedir a la final. Els blaugranes han acabat en la cinquena posició.

Recordem que aquest divendres a la tarda, després de la participació de Manuel Olmedo i Teresa Urbina, va ser el torn d’un altre atleta del FC Barcelona, Jean Marie Okutu, a la prova de qualificació de salt de llargada a l’Europeu d’atletisme que s’està celebrant a Zuric. La prova es va disputar en la majoria dels casos amb el vent en contra, i Okutu va ser un dels atletes que el van patir. L’atleta d’origen ghanès va fer una marca de 7,64 i no va poder accedir a la classificació. Okutu va acabar en la 20a posició de la classificació absoluta i no podrà lluitar per les medalles en la final d’aquest diumenge.

Tornar a dalt
_satellite.pageBottom();