El Barça guanya dotze medalles al Campionat d’Espanya de pista coberta

El Barça guanya dotze medalles al Campionat d’Espanya de pista coberta

Els blaugranes acaben segons per equips a Antequera, on a més diversos atletes del Club han assolit la marca mínima per a l’Europeu de Praga del proper mes

Excel·lent actuació dels atletes del FC Barcelona en el 51è Campionat d’Espanya Absolut de pista coberta que s’ha celebrat aquest cap de setmana a Antequera, on els blaugranes van aconseguir un total de 12 medalles (sis d’or, quatre de plata i dues de bronze) i la segona posició per equips.

El Barça va sumar un total de 110,5 punts, per darrere del Playas de Castelló i del València Terra i Mar. A més, alguns dels atletes blaugrana van aconseguir les marques mínimes per al proper Campionat d’Europa que se celebrarà a Praga (República Txeca) dels propers 6 al 8 de març mercès a les seves classificacions aconseguides a Antequera.

Medallistes culers per prova

Or: Jackson Quiñónez (60 m tanques), Dídac Salas (perxa), Jean Marie Okutu (llargada), Cristina Lara (60 m), Esther Guerrero (800 m), María Caridad Hernández (pentatló).

Plata: Ángel David Rodríguez (60 m lliures), Pau Fradera (400 m), David Bolado (alçada), Caridad Jerez (60 m tanques).

Bronze: Marc Alcalà (1.500 m), Carlos Tobalina (pes).

Atletes culers amb marca mínima per a Praga

Els atletes blaugrana que han aconseguit la marca mínima per a l’Europeu de Praga del proper mes han estat Ángel David Rodríguez en els 60 m lliures, Pau Fradera en els 400 m, Jean Marie Okutu en el salt de llargada i Caridad Jerez en els 60 m tanques.

Bona actuació dels júniors

També cal destacar l’actuació dels atletes júniors de proves combinades en el Campionat de Catalunya celebrat a Sabadell, on s'han aconseguit tres medalles, dues d'or (Bernat Parpal i Mar Vico) i una de plata (David Bofill), respectivament. A més, Gerard Mateu Porras ha fet Rècord d'Espanya Júnior de 60 m tanques d’1,06 m amb un temps de 8.00.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut