Campions de Catalunya en pista coberta

Cristina Lara va guanyar els 200 metres i va establir una nova millor marca amb 24.16

Campions al Campionat de Catalunya de pista coberta

Després del gran triomf d’ara fa una setmana a Sant Sebastià, on l’equip masculí va conquerir la Copa del Rei i el femení, la segona posició al Campionat d’Espanya de pista coberta, aquest cap de setmana es va celebrar a Sabadell el Campionat de Catalunya en pista coberta, i els atletes blaugrana se'n van proclamar campions amb 160 punts. L’Agrupació Atlètica de Catalunya va quedar segona amb 109.5 punts, i l’ISS l’Hospitalet, tercer amb 73. En aquesta trobada, l’atleta culer Cristina Lara va aconseguir un rècord dels campionats en 200 metres amb un temps de 24.16.

Els atletes del FC Barcelona van sumar un total de nou medalles d’or, sis de plata i quatre de bronze.

Campionat de Catalunya de marxa

Pel que fa al Campionat de Catalunya de marxa que es va disputar a Igualada, els atletes Marc Guerrero i Raquel Rodríguez se'n van proclamar campions en guanyar les seves proves respectives de 20 km marxa en ruta.

Campionat de Cros

Al Campionat de Cros, Ilias Fifa i Marta Galimay van quedar tercers en categoria absoluta, mentre que en categoria promesa Mohamed Zarhourni va acabar primer i Artur Bossy, tercer.