fcb.portal.reset.password

Ángel David Rodríguez, un dels tres representants blaugranes al Mundial/ FOTO: José Antonio Miguélez - www.rfea.es

Dimarts al matí s’ha conegut la llista dels 41 atletes que l'RFEA desplaçarà a Moscou per a la disputa, del 10 al 18 d’agost, del Campionat del Món d’atletisme. Tres d’aquests atletes són del FC Barcelona.

El rei de la velocitat

El madrileny del FC Barcelona Ángel David Rodríguez és el millor velocista espanyol de tots els temps. Rècord estatal del 100 m i dels 60 m, el blaugrana ha fet 10.15 de millor marca aquesta temporada.

Ángel David Rodríguez arriba a Moscou després d’haver assolit el setè títol estatal consecutiu en els 100 m. Per a Rodríguez aquest serà el quart campionat del món a l’aire lliure.

El velocista blaugrana competirà en els 100 m i en el relleu 4x100 m a la cita mundialista de Moscou.

Martos, als 3.000 m obstacles

El fondista blaugrana Sebastian Martos serà un dels representants de la selecció espanyola a la prova dels 3.000 m obstacles.

Nascut a Jaén fa 24 anys, Martos ha fet una millor marca, a l’aire lliure i en aquesta temporada, de 8.22.97, que li ha permès formar part de la delegació estatal que participarà en el Mundial.

Fradera, rellevista

Pau Fradera formarà part de l’equip que Espanya presenta al relleu 4x400 m. Fradera va néixer a Barcelona fa 26 anys i la distància dels 400 m és la seva especialitat.

Aquesta temporada, a l’aire lliure, ha estat capaç de baixar dels 47 segons als 400 m, amb un registre de 46.94 a l’Iberoamericà de Huelva.

Laura Redondo, baixa

La llançadora de martell del FC Barcelona Laura Redondo no podrà ser a Moscou malgrat estar en els plans de l'RFEA. Unes inoportunes molèsties físiques han deixat l’atleta blaugrana fora de la llista final del Mundial.

Tornar a dalt
_satellite.pageBottom();