fcb.portal.reset.password

Ángel David Rodríguez, al Camp Nou / FOTO: ARXIU FCB

Un total de quatre atletes del FC Barcelona prendran part dels Jocs Olímpics de Londres d’aquest estiu. Es tracta del maratonià Ignacio Cáceres, el velocista Ángel David Rodríguez, l’especialista als 3.000 metres obstacles Abdelaziz Merzoughi, i Jackson Quiñónez, un clàssic en els 110 metres tanques.

En aquest sentit, és important senyalar que, en el cas de de Cáceres, Merzoughi i Quiñónez, formen part d’una llista de sis atletes que hauran de demostrar un estat de forma adequat abans dels Jocs Olímpics. I és que, tal i com va advertir el president de la Federació Espanyola d’Atletisme, José María Odriozola, “l’equip definitiu se sabrà, pràcticament, quan estiguin entrant per la Vila Olímpica”.

Olmedo renuncia

No hi és, entre els seleccionats, Manuel Olmedo, campió d’Europa dels 1.500 metres en pista coberta, que dissabte va renunciar-hi després de classificar-se en la dotzena posició en la carrera de 800 metres de Madrid. “És impossible que em posi bé. Descarto completament anar als Jocs”, declarava després de la carrera.

Tornar a dalt
_satellite.pageBottom();