fcb.portal.reset.password

Jackson Quiñónez és un dels deu atletes que seran a Helsinki / FOTO: ARXIU FCB

Jackson Quiñonez. Foto: www.london2012.com

Jackson Quiñónez no s’ha pogut classificar per a les semifinals dels 110 metres tanques després de quedar quart en una sèrie accidentada. Tot i fer la seva millor marca de la temporada, 13.76, aquesta no ha estat suficient per poder passar de ronda i ha quedat eliminat.

La marca ha deixat content Quiñónez, que a la zona mixta s’ha mostrat satisfet per la cursa feta: “M'he trobat bé, he tingut bones sensacions. Hem tingut el problema de no tenir una referència a l’esquerre des de l’inici, però cal seguir millorant. Aquesta Olimpíada per a mi era un gran repte, perquè no venia amb una bona marca, però hem treballat i hem lluitat fent el que hem pogut”. L’atleta del FC Barcelona ha tingut algun problema aquesta temporada que li ha impedit arribar als Jocs en les millors condicions possibles.

Suport a Xiang

Jackson Quiñónez, a més, ha deixat una de les imatges més esportives dels Jocs, ja que ha ajudat l’atleta xinès Liu Xiang a arribar a la zona mèdica, després que Liu hagués caigut en la primera tanca i s’hagués fet mal en un tendó. El blaugrana reconeixia, així, la trajectòria d’aquest atleta: “Indistintament qui sigui el que cau cal ajudar. Liu és un ‘gran’ dins i fora de la pista, i qualsevol ajuda és poca per agrair-li tot el que ha fet ell per les tanques”.

Tornar a dalt