Domini blaugrana en el Campionat de Catalunya d’atletisme de pista coberta

Els i les atletes del FC Barcelona guanyen 24 medalles i assoleixen el primer lloc a la classificació per equips

El 37è Campionat de Catalunya absolut en pista coberta es va tenyir de color blaugrana. Els i les atletes del FC Barcelona van dominar a la majoria de categories masculines i femenines i van assolir el triomf conjunt a la classificació per clubs

Medalles i rècord

L’equip masculí blaugrana va pujar, a les proves individuals, cinc vegades a dalt de tot del podi. Els blaugranes van assolir aquests èxits en diferents distàncies i concursos.

El blaugrana Rubèn Pros es va endur el títol als 60 m i Pau Fradera als 400 m. En aquesta mateixa distància, el blaugrana Javier Delgado va fer el rècord de Catalunya juvenil amb 48,70. En salt de llargada el barcelonista Jean Marie Okutu es va emportar el títol amb un salt de 7,64 m.

Marcel Moliner va guanyar els 60 m tanques i triple podi blaugrana al salt de perxa amb Manel Concepción primer, Dídac Salas segon i Albert Vélez tercer classificat.

Les noies dominen els concursos

L’equip femení va dominar els concursos del Campionat de Catalunya en pista coberta. L’alçada, la llargada, el triple i el pes van ser per a les atletes del FC Barcelona.

Claudia García es va imposar en l’alçada amb un millor salt d’1,77 m. A la llargada va ser Cora Sala qui va pujar a dalt de tot del podi amb un salt de 5,83 m i que esdevenia rècord de Catalunya júnior.

La blaugrana Debora Calvera va guanyar la prova del triple salt, amb un salt de 13,51 m, que era nou rècord del campionat. L’atleta del FC Barcelona Haja Gerewu es va imposar, amb un llançament de 12,89 m, en la prova de pes.